Τρόποι Πληρωμής / Αποστολής

Ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής και αποστολής και την πολιτική επιστροφών.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας ACS courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Οι παραδόσεις στα νησιά μπορεί να γίνουν εντός 2-4 εργάσιμων ημερών, ενώ οι παραδόσεις σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες γίνονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3.90€ για όλη την Ελλάδα.

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50,00€

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από τον χώρο μας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

Τρόποι εξόφλησης:

Με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα εκτός από American Express και Diners.

  • Με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα εκτός από American Express και Diners
  • Με αντικαταβολή (χρέωση 1.00€)
  • Με PayPal
  • Με μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό

Τα IBAN για εξόφληση με μεταφορά χρημάτων είναι:

  PIRAEUS BANK:  GR9101720700005070098702209
  EUROBANK: GR3602602550000340200895635

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΑΧΛΑΒΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων σας μέχρις ότου  λάβουμε πίσω τα αγαθά από την αγορά των οποίων υπαναχωρείτε στην ίδια καλή κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης σύμφωνα με τα ανωτέρω, διευκρινίζεται ότι τυχόν προϊόντα τα οποία έχετε αγοράσει με κάποια έκπτωση οφειλόμενη στην αγορά του προϊόντος από την οποία υπαναχωρείτε, οφείλετε να τα επιστρέψετε μαζί με το βασικό προϊόν από την αγορά του οποίου υπαναχωρείτε, διαφορετικά η υπαναχώρηση θεωρείται ως μη ασκηθείσα από εσάς και άρα ουδεμία υποχρέωση παράγεται για εμάς.

Αναγνωρίζετε δε και συναινείτε ότι αποτελεί δική σας ευθύνη η τυχόν μείωση της αξίας των προϊόντων που επιστρέφετε, η οποία (μείωση) επέρχεται ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των εν λόγω προϊόντων εκ μέρους σας πλην εκείνης που είναι αναγκαίας για τη διαπίστωση της φύσης και των ιδιοτήτων των προϊόντων.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στην περίπτωση της υπαναχώρησης, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης οπωσδήποτε της απόδειξης λιανικής πώλησης.

Το DressAvous ΔΕΝ παραλαμβάνει πίσω προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την υπαναχώρησή σας και τα οποία φέρουν μυρωδιές, βρωμιές, φθορές και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας των και σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να έχει μετακινηθεί η ταινία ασφαλείας τους.

Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του και οπωσδήποτε την απόδειξη λιανικής πώλησης, διαφορετικά το DressAvous δεν παραλαμβάνει αυτά καθόσον συμφωνείτε ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν έχει νομίμως ασκηθεί και σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.  Στις περιπτώσεις αυτές τα προϊόντα επιστρέφονται και πάλι σε εσάς με δική σας χρέωση και η υπαναχώρηση είναι σαν να μην έχει ασκηθεί.

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις;

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία